Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Vabimo Vas k udeležbi brezplačnih delavnic (predavanj) za starše najstnikov starih od 11 do 15 let. To obdobje je burno tako za otroke kot za starše. Veliko staršev se sprašuje: »Zakaj me otrok ne posluša? Zakaj se tako obnaša? Zakaj me otrokovo vedenje spravlja ob živce?« Na vsa ta vprašanja boste preko delavnic dobili odgovore in praktične napotke.

Delavnice bo vodila univ. dipl. psihologinja Lea Beznik, iz Centra za svetovanje in podporo otrokom, mladostnikom in staršem Platea. Predavateljica ima večletne izkušnje s področja svetovanja, vodenja delavnic in predavanj za starše in mladostnike.

Delavnice bodo potekale v prostorih Centra za socialno delo (sejna soba), od 18:00 do 19:30.
Termini delavnic:
• sreda, 9.5.
• sreda, 16.5.
• sreda, 23.5.
• sreda, 30.5.
• sreda, 6.6.

Delavnice so za Vas brezplačne, saj jih bomo pokrili iz sredstev Mladinskega centra. Delavnice se navezujejo zato prosimo, da se udeležite vseh delavnic, če je le možno. Število mest je omejeno zato zbiramo prijave, do 26. 4. 2018. Prijavnice lahko oddate po pošti (Usnjarska ulica 3, za Mladinski center Tržič), osebno v prostorih Mladinskega centra ali po emailu: mladinski.center.trzic@gmail.com Prednost imajo tisti, ki se prej prijavijo.

Lepo pozdravljeni.

Katarina Kuzma Ljupka Cahunek
Vodja MC Tržič Direktorica CSD Tržič

Dostopnost