Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

 V ČETRTEK, 20. 6. 2019, bo potekal pouk popoldne s pričetkom ob 15.10.  V okviru pouka bo v Dvorani tržiških olimpijcev tudi prireditev  v počastitev  dneva državnosti z naslovom TRŽIČ – MOJE MESTO, ki bo predvidoma trajala do 19. 00. Na prireditev, ki se začne ob 18. uri,  toplo vabimo tudi vas. 

Vozači bodo imeli odhode avtobusov iz Loma in Podljubelja ob 14.45,  iz Jelendola pa ob 14.30.

Takoj po prireditvi bo organiziran povratek domov.

Ta dan  bo v šoli organizirana le malica. Jutranje varstvo, podaljšano bivanje in kosilo bo organizirano le v matični šoli za tiste učence 1. in 2. razreda, ki potrebujejo varstvo. Prosim, da starši preko E-asistenta obvestite razrednike do 18. 6. 2019, ali se bo otrok udeležil jutranjega varstva in OPB-ja.

V ponedeljek,  24. 6. 2019, pa bo pouk trajal 4 šolske ure.  Prvi dve šolski uri bo pouk, 3. in 4. šolsko uro bomo izkoristili za podelitev spričeval. Vozači bodo imeli odhode avtobusov ob 11. 30.

Ta dan  bo v šoli  JV, malica za vse učence in kosilo samo za prijavljene učence, ki bodo ostali v podaljšanem bivanju. Tudi za ta dan prosimo starše, da zaradi lažje organizacije dela, sporočite razrednikom, ali bo otrok ostal v podaljšanem bivanju.

Lepo pozdravljeni.

 

Ravnatelj

Stanislav Grum, prof.

Dostopnost