Skoči na glavno vsebino

Drage učenke in učenci ter spoštovani starši.

V soboto, 2. 4. 2022, ob 10.30 uri, Športna zveza Tržič in Vrtec Tržič organizirata Tek po ulicah Tržiča. Učence, ki želijo sodelovati na teku, vabimo, da se nam pridružijo in preizkusijo na športno rekreativni prireditvi.

Proga je pretežno ravninska, z asfaltno podlago. Dečki in deklice od 1. do 3. razreda bodo tekli v dolžini 700 m, dečki in deklice od 4. do 6. razreda v dolžini 1400 m ter dečki in deklice od 7. do 9. razreda pa bodo tekli 1 veliki krog (1700m).

Tek za dečke in deklice od 1. do 6. razreda ni tekmovalnega značaja, zato se ne meri čas in ne uvrstitev. Za dečke in deklice od 7. do 9. razreda je tek tekmovalnega značaja in se bo meril čas. Na koncu sledi za slednjo kategorijo tudi podelitev priznanj. Vsi sodelujoči prejmejo praktično darilo.

Učenci, ki želijo sodelovati, naj do ponedeljka, 28. 3. 2022, izpolnijo prijavo z imenom in priimkom otroka ter letnico rojstva ter pošljejo na elektronsko pošto: petra.soklic@guest.arnes.si.

Z učenci se bomo zbrali pred restavracijo Raj v Tržiču ob 10.00, uredili številke in se ogreli. Štart za osnovnošolce bo ob 10.30. Učence po prihodu v cilj prevzamete starši.

Udeležba na teku je BREZPLAČNA.

Lep, sončen ter miren vikend.

Dostopnost