Skoči na glavno vsebino

Dragi starši!

Posredujemo vabilo FERI Maribor.


Pri Univerzi v Mariboru, na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (UM FERI), smo v letu 2024 navdušeni, saj začenjamo z Mini akademijo FERI. Pripravljamo navdihujoče delavnice, ki bodo postale pravo središče za otroke, ki si želijo odkriti čarobni svet tehnologije. Delavnice bodo potekale v živo, kar pomeni, da se bo dogajanje odvijalo kar v naših prostorih na Koroški cesti 46, 2000 Maribor.

Vse podrobnosti o Mini akademiji FERI si lahko ogledate na spletnem naslovu https://feri.um.si/akademija-feri/mini-akademija-feri/. Na spletni strani boste našli tudi povezavo do prve delavnice, ki bo potekala marca. Program delavnic se bo skozi leto dopolnjeval in posodabljal, zato spremljajte naše objave.

S pomočjo delavnic na Mini akademiji FERI bodo udeleženci razvili boljšo predstavo o poklicih s področja digitalnih tehnologij. Naš cilj je spodbuditi zanimanje za karierne poti v digitalnih tehnologijah ter jim omogočiti znanje za odgovorno in varno uporabo tehnologij.

Udeležba na delavnicah je brezplačna, zagotovljena pa bo tudi pijača in prigrizki. Število razpoložljivih mest je omejeno, zato naj učenci pohitijo s prijavo.

Veseli bomo, če lahko informacijo delite z vašimi učenci in jih povabite, da se nam pridružijo pri raziskovanju različnih področij tehnologije.

Poleg tega pa učence vabimo tudi na naše že ustaljene počitniške šole (https://feri.um.si/akademija-feri/pocitniske-sole/), ki jih vsako leto izvajamo tako v zimskem kot poletnem času.

Na vsa dodatna pojasnila v zvezi z delavnicami se lahko obrnete na naslov: dogodki.feri@um.si.

Lep pozdrav!
Ekipa UM FERI

Dostopnost