Skoči na glavno vsebino

Projekt “Tržič, mesto dobrih misli in želja” spodbuja dobre misli, želje in pozitivna dejanja.

Pri tem nas druži skupna želja delati dobro na vseh področjih, z namenom boljšega skupnega sobivanja v domačem kraju, medsebojnega spoznavanja in razumevanja ter intenzivnejšega sodelovanja v prihodnosti.

Vrednote, ki jih v omenjenem projektu izpostavljamo, so PRIJATELJSTVO, SOČUTJE, SPOŠTOVANJE, ODGOVORNOST, SPREJEMANJE DRUGAČNOSTI, STRPNOST DO BLIŽNJIH ALI DRUGAČE MISLEČIH,  LJUBEZEN …

Letos smo na zaključni prireditvi projekta, ki je bila 25. maja v Dvorani tržiških olimpijcev, dali poudarek prav LJUBEZNI, in to ljubezni do GLASBE, ki je pri nekaterih mladostnikih tako močna in strastna, da je postala njihova najbližja življenjska sopotnica.

Brez glasbe bi v življenju čutili praznino. Glasba jih razveseljuje, olepšuje njihove vesele trenutke in jim pomaga prebroditi težke dni. Glasba jih opogumlja in duhovno plemeniti.

Predstavilo se je le nekaj tržiških GLASBENIH TALENTOV, še veliko več jih je, in obljubljamo, da vam jih bomo v bodoče predstavili.

Vsi mladi pevci in instrumentalisti so bili  še pred nekaj leti učenci OŠ Tržič, Križe in Bistrica.  Njihovi glasbeni okusi  so različni, ustvarjajo  in izvajajo glasbo, ki jim je blizu in jo čutijo.  Prav ta njihova raznolikost je zanimiva in pomeni veliko kulturno bogastvo.

SKUPNO PA JIM JE ENO: SO NAŠI, SO TRŽIČANI.

no images were found

Dostopnost