Skoči na glavno vsebino

Podrobnosti dogodka

  • Datum:

3. ŠPORTNI DAN

Za učence in učenke od 5.-9. razreda bomo izvedli  športni dan v torek, 7. marca 2017. Dan je namenjen  navajanju učencev na smotrno in zdravo izkoriščen zimski čas na snegu in ledu. Učencem so ponujene naslednje možnosti:

  1. SMUČANJE V KRANJSKI GORI

Cena avtobusnega prevoza in smučarske vozovnice  znaša predvidoma 19.00 EUR (5 EUR – prevoz,   12,00 EUR – vozovnica za smučanje, 2 EUR – zunanji učitelj smučanja). Odhod avtobusa je izpred OŠ Tržič ob 8.00 uri, povratek iz Kranjske gore pa ob 12.45 uri.

  1. DRSANJE NA UMETNEM DRSALIŠČU V KRANJU (LEDENA DVORANA NA ZLATEM POLJU) S POHODOM

Cena avtobusnega prevoza (4 EUR) in vstopnine za drsanje (3 EUR) skupaj znaša predvidoma 7 EUR. Učenci, ki nimajo svojih drsalk, si le te lahko sposodijo na drsališču. Najem drsalk (učenke in učenci 5. razredov  samo z lastnimi drsalkami in s priporočljivo čelado) znaša 3,00 EUR in je plačljivo z gotovino ob izposoji. Odhod avtobusov je izpred OŠ Tržič ob 8.00 uri, povratek iz Kranja pa ob 12.15 uri.

  1. POHOD S SANKANJEM ( PLANICA – TAMAR )

Odhod avtobusov je izpred OŠ Tržič ob 8.00 uri, povratek pa iz Planice ob 12.30 uri. Zaradi lažjega prevoza prosimo, da imata po dva učenca/ki ene sani. Cena avtobusnega prevoza znaša predvidoma 5,5 EUR na učenca.

NAVODILA:

  • Učenci/ke naj se za posamezne aktivnosti primerno obujejo, oblečejo in imajo s seboj malico in tople napitke.
  • Malico za učenke in učence prevzamejo v jedilnici razredniki. Kosilo je po prihodu v Tržič (potrdite kosila).
  • Učence naprošamo in opozarjamo, naj se obnašajo v skladu s pravili predpisanimi za posamezne športne objekte, na cesti pa v skladu s cestno prometnimi predpisi.
  • Vsa ostala navodila dobite pri učiteljih športa v šoli.
  • Vsa plačila za avtobusne prevoze bodo izvedena preko položnic v mesecu marcu, smučarske vozovnice in vstopnice za drsanje pa so plačljive z gotovino ob prijavi (do četrtka, 23. februarja 2017).
  • Torbice s prvo pomočjo dobijo vodje posameznih aktivnosti pri gospe Romani TURK.

Športna pedagoga:                                                                 Ravnatelj:
Silvo JAPELJ, Karmen GRUM                                            Stanislav GRUM, prof.

Dostopnost