Skoči na glavno vsebino

Učenke Ustvarjalnikovega podjetniškega krožka stopile skupaj in zbrale sredstva za nakup učnega pripomočka za socialno najbolj ogrožene učence.

Ustvarjalnikov podjetniški krožek na OŠ Tržič poteka prvo leto, sofinanciran pa je prek projekta Tržič podjeten.

Ples je potekal v petek, 19. 1. 2018, v avli šole. Učenke so se na ples pripravile tako, da so si razdelile vloge, saj je bilo potrebnega veliko dela za organizacijo takšnega dogodka. Za potrebe izvedbe dogodka se je bilo potrebno vnaprej dogovoriti z vodstvom šole glede rabe prostora, natisniti plakate in vstopnice, kupiti pijačo in na koncu seveda dogodek tudi izvesti.

Poleg 8 organizatork se je dogodka udeležilo skoraj 100 otrok, 5 učiteljev in učiteljic. Zbrali smo se po 18.00 uri, za dobrodošlico nam je glasbo vrtel DJ Gal, plesalca plesnega studia Špela (Bor In Žan) sta se zavrtela po parketu, nato pa se nam je pridružil še gost večera – princ reperjev v Sloveniji, Boštjan Nipič (Nipke).

Nipke je publiko navdušil in pustil velik pečat. Ob koncu je Boštjan Nipič dejal: »Redko kdaj se zgodi, da znajo ljudje izkoristiti socialna omrežja (Snapchat) in me povabiti na dogodke. Ko sem videl video učenk, sem takoj preveril v koledarju, če imam prosto in nisem mogel reči ne. Hvala vam za povabilo, želim vam veliko uspeha tudi vnaprej.«

Učenke se želijo zahvaliti nastopajočim, DJ Galu, učiteljicam, pedagoginji in koordinatorki podjetniškega krožka na šoli, učiteljici Majdi Zupan. Prav tako pa tudi Osnovni šoli Tržič in ravnatelju g. Stanislavu Grum za dovoljenje in izvedbo, ter nenazadnje učencem 9. razreda, ki so poskrbeli za pijačo in prigrizke. Obenem pa se ne smemo pozabiti zahvaliti tudi mentorju krožka, Nejcu Konjeviču.

Učenci so dodali, da si želijo več takšnih plesov na šoli.

Maj Soklič, 6. razred

no images were found

Dostopnost