Skoči na glavno vsebino

Novičko izbral: David; vir: http://www.racunalniske-novice.com

Ker vse več lastnikov pametne mobilne telefone in tablične računalnike uporablja tudi za zahtevnejša opravila, so se inženirji start-up podjetja odločili za pripravo nadvse inovativne tipkovnice. Njihova tipkovnica Flyshark 2 je namreč zložljiva, kar pomeni, da zavzema zelo malo prostora. Ko tipkovnica ni v uporabi namreč meri zgolj 130 x 75 x 13 milimetrov in tehta zgolj 150 gramov.

Tipkovnica Flyshark 2 je opremljena z brezžično povezavo Bluetooth, podpora pa je zagotovljena tako za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android in iOS kot za računalnike Windows. V novost vgrajena baterija zagotavlja dobro avtonomijo delovanja, saj napolnjena baterija ob zmerni uporabi zadošča za kar leto dni, medtem ko bomo morali novost ob nekoliko intenzivnejši uporabi (od štiri do pet ur dnevno) polniti vsaka dva tedna enkrat, pri čemer za to potrebuje le slabi dve uri. Tipkovnica je za nameček tudi zelo vzdržljiva, saj naj bi zdržala okoli pet milijonov klikov.

Čeprav tipkovnica Flyshark 2 v marsičem prekaša obstoječe rešitve, je njena cena relativno nizka. Za novost je namreč na spletnem portalu KickStarter potrebno odšteti zgolj preračunanih 35 evrov. Več o tipkovnici Flyshark 2 in nakup lahko opravimo na spletni povezavi bit.ly/Flyshark-2-Tipkovnica.

Tipkovnica

Dostopnost