Skoči na glavno vsebino

Za učence in učenke od 5.-9. razreda bomo izvedli športni dan v sredo, 9. marca 2016. Dan je namenjen navajanju učencev na smotrno in zdravo izkoriščen zimski čas na snegu in ledu. Učencem so ponujene naslednje možnosti:

1. SMUČANJE V KRANJSKI GORI

Cena avtobusnega prevoza in smučarske vozovnice znaša 18.50 EUR (5 EUR – prevoz,  11,5 EUR – vozovnica za smučanje, 2 EUR – zunanji učitelj smučanja). Odhod avtobusa je izpred OŠ Tržič ob 8.00 uri, povratek iz Kranjske gore pa ob 12.45 uri.

2. DRSANJE NA UMETNEM DRSALIŠČU NA JESENICAH (DVORANA  PODMEŽAKLA) S POHODOM PO POTEH KULTURNE DEDIŠČINE

Cena avtobusnega prevoza (5 EUR) in vstopnine za drsanje (2 EUR) skupaj znaša 7 EUR. Učenci, ki nimajo svojih drsalk, si le te lahko sposodijo na drsališču. Najem drsalk (učenke in učenci 5. razredov samo z lastnimi drsalkami) znaša 3,50 EUR in je plačljivo z gotovino ob izposoji. Odhod avtobusov je izpred OŠ Tržič ob 8.00 uri, povratek iz Jesenic pa ob 12.15 uri.

3. POHOD S SANKANJEM (PLANICA – TAMAR )

Odhod avtobusov je izpred OŠ Tržič ob 8.00 uri, povratek pa iz Planice ob 12.15 uri. Zaradi lažjega prevoza prosimo, da imata po dva učenca/ki ene sani. Cena avtobusnega prevoza znaša 5 EUR na učenca.

NAVODILA:

  • Učenci/ke naj se za posamezne aktivnosti primerno obujejo, oblečejo in imajo s seboj malico in tople napitke.
  • Malico za učenke in učence prevzamejo v jedilnici razredniki. Kosilo je po prihodu v Tržič (potrdite kosila).
  • Učence naprošamo in opozarjamo, naj se obnašajo v skladu s pravili predpisanimi za posamezne športne objekte, na cesti pa v skladu s cestno prometnimi predpisi.
  • Vsa ostala navodila dobite pri učiteljih športa v šoli.
  • Vsa plačila za avtobusne prevoze bodo izvedena preko položnic v mesecu marcu, smučarske vozovnice in vstopnice za drsanje pa so plačljive z gotovino ob prijavi (petek, 26. februar 2016).

Športna pedagoga:                                                                Ravnatelj:
Silvo JAPELJ, Karmen GRUM                                           Stanislav GRUM, prof.

Dostopnost